#nadejal

Anak baru start makan?
Tak sempat nak masak bubur anak?

Nak sangai
Lepas tu nak kene blend pulak.. LAMBAT ! 
Skrg tak payah dah mommy oii 😝

Ni haaa ade dahh..
Kami sangai kan untuk mommy tau

Mommy just tuang air panas dah siap 😍

Kau ghaseeee ? 
Tak mudah lg ke tu?

Anak dah mngamok2 sbb lapar..
Tak yah nk fusing² 360 darjah sgt lahh
Sekarang semua dah mudah😊
Bancuhkan je yg ni..SETEL !! #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Anak baru start makan?
Tak sempat nak masak bubur anak?

Nak sangai
Lepas tu nak kene blend pulak.. LAMBAT !
Skrg tak payah dah mommy oii 😝

Ni haaa ade dahh..
Kami sangai kan untuk mommy tau

Mommy just tuang air panas dah siap 😍

Kau ghaseeee ?
Tak mudah lg ke tu?

Anak dah mngamok2 sbb lapar..
Tak yah nk fusing² 360 darjah sgt lahh
Sekarang semua dah mudah😊
Bancuhkan je yg ni..SETEL !! #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Cuti sekolah nak dekat dah.
Jom sediakan dulu makanan si comel

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Senang betol satu bubur boleh suap 3 orang sekali
.
.
Guna air panas coway je. Tekan2 siap, terus suap😊😊
.
.
Jimat masa mommy
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Ni ha bubur 3 minit utk mommy yg nak bejalan cuti sekolah mggu dpn
.
.
Tak payah dah susah2 bwk slow cooker.
.

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Habis waktu keje
Stat moto rushing balik uma
Settle kan stok agent n bungkus parcel customer utk pos esok
.
.
Dalam plastik merah tiga2 tu agent pnye
Sorang agent je tau
Restok 3 plastik teroosss
.
.
Dalam kotak tu pn sorg lagi agent kt ganu
MamIsha pakai kotak sbb nak pos
Yg pakai plastik semua cod je kt agent
.
.
Yg parcel kecik tu ofkos la utk cust terchenta😊
.
.
Agent2 ku memasing sedang meroket dgn jayanya✈️✈️
.
.
Dah jom siap2 pi amik stok malam ni
Tak keruan mamIsha tgk rak kosong mcm ni😝😝 #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Habis waktu keje
Stat moto rushing balik uma
Settle kan stok agent n bungkus parcel customer utk pos esok
.
.
Dalam plastik merah tiga2 tu agent pnye
Sorang agent je tau
Restok 3 plastik teroosss
.
.
Dalam kotak tu pn sorg lagi agent kt ganu
MamIsha pakai kotak sbb nak pos
Yg pakai plastik semua cod je kt agent
.
.
Yg parcel kecik tu ofkos la utk cust terchenta😊
.
.
Agent2 ku memasing sedang meroket dgn jayanya✈️✈️
.
.
Dah jom siap2 pi amik stok malam ni
Tak keruan mamIsha tgk rak kosong mcm ni😝😝 #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Basic Cereal 
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Moning mommiess
Tengah masak bubur lagi ke tu?

Sekarang Takyah dah nk bangun pagi2 masak bubur anak..
Dahh tak pyh ! .

Ni dah ade..
Tuang air panas je dah setel tauu
Senang ke senang sgt ?
Opkos senang sgt 😊

Mana yg nk bekalkan pada pengasuh ke 
Nak pegi travel ke
Nak sopim2 ke
Dah tak yah risau
Bancuhkan je instant porridge ni.. Nak lagi sedap tambah la perasa2 IK yang lain mcm dalam video bawah ni👇👇
Setel keje mommy🤭

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Moning mommiess
Tengah masak bubur lagi ke tu?

Sekarang Takyah dah nk bangun pagi2 masak bubur anak..
Dahh tak pyh ! .

Ni dah ade..
Tuang air panas je dah setel tauu
Senang ke senang sgt ?
Opkos senang sgt 😊

Mana yg nk bekalkan pada pengasuh ke
Nak pegi travel ke
Nak sopim2 ke
Dah tak yah risau
Bancuhkan je instant porridge ni.. Nak lagi sedap tambah la perasa2 IK yang lain mcm dalam video bawah ni👇👇
Setel keje mommy🤭

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Moning mommiess
Tengah masak bubur lagi ke tu?

Sekarang Takyah dah nk bangun pagi2 masak bubur anak..
Dahh tak pyh ! .

Ni dah ade..
Tuang air panas je dah setel tauu
Senang ke senang sgt ?
Opkos senang sgt 😊

Mana yg nk bekalkan pada pengasuh ke 
Nak pegi travel ke
Nak sopim2 ke
Dah tak yah risau
Bancuhkan je instant porridge ni.. Nak lagi sedap tambah la perasa2 IK yang lain mcm dalam video bawah ni👇👇
Setel keje mommy🤭

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Moning mommiess
Tengah masak bubur lagi ke tu?

Sekarang Takyah dah nk bangun pagi2 masak bubur anak..
Dahh tak pyh ! .

Ni dah ade..
Tuang air panas je dah setel tauu
Senang ke senang sgt ?
Opkos senang sgt 😊

Mana yg nk bekalkan pada pengasuh ke
Nak pegi travel ke
Nak sopim2 ke
Dah tak yah risau
Bancuhkan je instant porridge ni.. Nak lagi sedap tambah la perasa2 IK yang lain mcm dalam video bawah ni👇👇
Setel keje mommy🤭

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Hanya perlu ditambahkan ke dalam bubur baby
.
.
Ready to eat tanpa perlu dimasak di atas api
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Limited edition sempena cuti sekolah bulan 3..
.
.
Sesuai untuk baby 8 bulan ke atas
.
.
Khas utk mommy yg nak bejalan travel
.
.
Dapatkan instant porridge limited edition 300g dengan hanya RM28 sahaja..
.
.
Normal price RM40
.
.
Stok terhad ye mommies
.
.
First come first serve😉😉
.
.

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby#agentwanted
Limited edition sempena cuti sekolah bulan 3..
.
.
Sesuai untuk baby 8 bulan ke atas
.
.
Khas utk mommy yg nak bejalan travel
.
.
Dapatkan instant porridge limited edition 300g dengan hanya RM28 sahaja..
.
.
Normal price RM40
.
.
Stok terhad ye mommies
.
.
First come first serve😉😉
.
.

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby#agentwanted
Limited edition sempena cuti sekolah bulan 3..
.
.
Khas utk mommy yg nak bejalan travel
.
.
Dapatkan instant porridge limited edition 300g dengan hanya RM28 sahaja..
.
.
Normal price RM40
.
.
Stok terhad ye mommies
.
.
First come first serve😉😉
.
.

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby#agentwanted
Limited edition sempena cuti sekolah bulan 3..
.
.
Khas utk mommy yg nak bejalan travel
.
.
Dapatkan instant porridge limited edition 300g dengan hanya RM28 sahaja..
.
.
Normal price RM40
.
.
Stok terhad ye mommies
.
.
First come first serve😉😉
.
.

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby#agentwanted
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Complete set for travel sebulan

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Kudap2 si comel menggantikan jajan

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Anak masuk 6m tapi tak tahu nk bagi makan apa?
.
.
Meh mamIsha guide meh .
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Lagi 2 minggu nk cuti sekolah
Xsabar ye nk blik kg bw ank jalan2 .
.
Mommy yang nak bejalan tu jangan lupa makanan baby versi bancuh2 je ye
.
.
Duduk santai2 depan pantai pun boleh bancuh terus.

Tengah2 hadap jem masih boleh bancuh makanan untuk si comel

Mudah kan?

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Lagi 2 minggu nk cuti sekolah
Xsabar ye nk blik kg bw ank jalan2 .
.
Mommy yang nak bejalan tu jangan lupa makanan baby versi bancuh2 je ye
.
.
Duduk santai2 depan pantai pun boleh bancuh terus.

Tengah2 hadap jem masih boleh bancuh makanan untuk si comel

Mudah kan?

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Bawak satu botol je pun dah cukup utk keluar travel sabtu ahad
.
.
Tak payah dah nk berangkut periuk belanga la slow cooker la
.
.
Bonet pun jimat space😊
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Kat kedai mkn pun boleh buat makanan anak😍
.
.
3 minit siap uolsss
.
Anak kenyang, mak nak makan pun senang😊😊
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Tak de gigi pun boleh makan biskut😍
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Makan banyak pp pun melabuh la cite dia😍😍
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
Asal makan je abis
Asal makan je abis
.
.
Seronok oii kalau cm ni
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Seronok betol tu
Makan pun boleh gelak2
.
.
Mesti sedap ye dik?
Hehe
.
.
Beskan kalau anak kita makan mcm ni..
Anak kenyang , mak gumbira je😊😊 .
.
#babyexpo #babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Eh top sales Januari dah keluar la
Cuba cari nama mamIsha
.
.
Alhamdulillah bulan kedua as leader
Ku pegang title top leader no 1
Syukur ya Allah
.
.
Sapa2 yg masih tertanya tentang market babyfood ni
Boleh dah sign up jd agent mamIsha
.
.
Kalau tak laku, sale mamIsha tak jadi ghupe gitu banyk nye
.
.
Alaaa mamIsha leader
Boleh la cakap
.
.
Ok tak payah tengok line leader n stokis
Tengok line agent biasa je
Bape k k k k k tu uolllsss
.
.
Tak percaya lagi??
Lantokkk ekau la nak pikiooo ape😝😝
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Eh top sales Januari dah keluar la
Cuba cari nama mamIsha
.
.
Alhamdulillah bulan kedua as leader
Ku pegang title top leader no 1
Syukur ya Allah
.
.
Sapa2 yg masih tertanya tentang market babyfood ni
Boleh dah sign up jd agent mamIsha
.
.
Kalau tak laku, sale mamIsha tak jadi ghupe gitu banyk nye
.
.
Alaaa mamIsha leader
Boleh la cakap
.
.
Ok tak payah tengok line leader n stokis
Tengok line agent biasa je
Bape k k k k k tu uolllsss
.
.
Tak percaya lagi??
Lantokkk ekau la nak pikiooo ape😝😝
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Dah tak payah susah2 amik dari freezer, lepastu nak kene panas kan pulak..
.
.
Ni ha ade serbuk puri cepat
Depan tv pun boleh siap
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Dah tak payah susah2 amik dari freezer, lepastu nak kene panas kan pulak..
.
.
Ni ha ade serbuk puri cepat
Depan tv pun boleh siap
.
.
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Hujung bulan 3 ni cuti sekolah
.
.
Mommy yang nak bejalan tu jangan lupa makanan baby versi bancuh2 je ye
.
.
Duduk santai2 depan pantai pun boleh bancuh terus.

Tengah2 hadap jem masih boleh bancuh makanan untuk si comel

Mudah kan?

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
Hujung bulan 3 ni cuti sekolah
.
.
Mommy yang nak bejalan tu jangan lupa makanan baby versi bancuh2 je ye
.
.
Duduk santai2 depan pantai pun boleh bancuh terus.

Tengah2 hadap jem masih boleh bancuh makanan untuk si comel

Mudah kan?

#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal #ricecereal #brownricecereal #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted
#babyfood #mixcereal #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #biskutbudak #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #izliyahkitchen  #biskutbayimalaysia #pureebaby #oatcereal  #ricecereal #brownricecereal  #barleycereal #jomamalmakananyangsihat #makanansihat #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #nadejal #buburbaby #agentwanted

Xfeed - это обозреватель фото и видео из Инстаграма.